• Registrer deg gratis, koble ditt keycard og betalingskort.

  Opprett en gratis brukerkonto her på skioo.com og registrer ditt eksisterende keycard. Hvis du ikke har et keycard fra før, så kan du bestille ditt nye, personaliserte Skioo keycard for 50 kr. Velg deretter betalingsmåte.

  Forsikre deg om at ditt eksisterende keycard (Skidata eller Axess) virker i ditt valgte alpinanlegg, og så kan du etter hvert stikke rett i bakken.

 • Velg betalingsmetode

  Du kan velge mellom to betalingsmåter:

  Med Automatisk betaling (anbefalt) blir brukerkontoen din linket til kredittkortet ditt, som automatisk blir belastet etter at du er ferdig med å kjøre for uka. Hvis du f.eks. har benyttet deg av Über, så er prinsippet det samme.

  Med Forhåndsbetaling setter du inn det beløpet du selv ønsker på ditt keycard (minimum prisen for et dagskort).

  Fullfør så validering av betalingskort.

 • Null stress - stikk rett i bakken

  Nå som alt er klart kan du endelig få mest mulig ut av vintersnøen! Husk å ha keycardet i jakkelomma og stikk rett i bakken. Så enkelt er det!

 • Motta daglig oversikt over ditt konsum

  Når skidagen er over, mottar du en oversikt over ditt forbruk på e-post. Deretter regner Skioo ut hva som er alpinanleggets beste tilgjengelige pris i henhold til sin prisliste, og vi belaster deg i etterkant.

  Du har fullstendig kontroll over transaksjonene dine, inklusive de familiemedlemmene som du måtte ha registrert under din brukerkonto.