• Om oss

  Vi ønsker at din opplevelse i bakken skal være like behagelig som puddersnø

  Takket være Skioo´s webløsning har ski- og snowboardentusiaster fått direkte tilgang til et stort nettverk av partneranlegg i Sveits og Norge. Du kan altså dra rett i bakken uten å måtte stå i kø ved en billettluke eller kjøpe heiskort på forhånd.

  Skioo ble lansert i 2012 i Sveits, og har allerede blitt partner med flere av landets ledende alpinanlegg. Etter en hurtig økning i både brukere og partnere i Sveits, utvides Skioo til Norge fra 2016/17-sesongen.

  Bak Skioo står et knippe dedikerte mennesker og investorer, som brenner for vinteridretten og forenkling av hverdagen gjennom digitale løsninger. Av de mest profilerte (og svært aktive) medeierne i Skioo kan det nevnes Aksel Lund Svindal og PK Hunder, som i likhet med industrielle selskapsutviklere som Norselab, Canica og Investinor har klokkertro på at dette er en viktig og riktig løsning for å rekruttere flere til bakkene. Skioo har som visjon å senke terskelen for at flere skal kunne stå på ski og snowboard, og å bidra til et bedre eksistensgrunnlag for alpinanleggene.

 •  

  Kontakt oss

  Ønsker du mer informasjon, så ta gjerne kontakt med oss

  Rue Etraz 4, 1003 Lausanne
  (+41) 840000006